20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăStirea zileiAu fost anuntate nominalizarile la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards!

Au fost anuntate nominalizarile la „Best Romanian Act” MTV Europe Music Awards!

in:

Stiri pe acelasi subiect

MTV EMA a anuntat nominalizarile artistilor romani pentru categoria „Best European Act”, gala care va avea loc la Frankfurt, potrivit Mediafax.

In acest an, vor concura si vor lupta pentru voturile fanilor, dar si pentru a ajunge la Frankfurt, unde se va desfasura festivitatea de premiere, Maximilian feat. MefX, nominalizati cu piesa „Sophie”, Grasu XXL feat. Guess Who – cu „LaLa Song”, Guess Who feat. deMoga – cu „Tot Mai Sus”, CRBL feat. Helen – cu „K-Boom” si VUNK feat. Antonia – cu „Pleaca”.

Incepand de luni, sesiunea de vot va fi deschisa pe pagina MTV Romania, www.mtv.ro, iar cel care obtine cele mai multe voturi dupa patru saptamani va intra in competitia „Best European Act”, unde va concura cu alti artisti, din toata Europa, incepand cu data de 15 octombrie. Daca, dupa o saptamana de votare va reusi sa treaca si de aceasta categorie, va intra in actul final „Global Award”, pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.

MTV Romania va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a editie, pentru care au inceput deja pregatirile in Germania. MTV Europe Music Awards (EMA) este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale si, in acelasi timp, o uriasa petrecere la nivel mondial cu cele mai neasteptate reprezentatii si aparitii pe scena, implicand artisti din toata lumea.

In 2012 premiile se vor decerna, intr-un cadru extravagant, la Frankfurt, oras in care festivitatea se intoarce dupa aproape 10 ani de cand a fost sustinuta prima data aici.

Ultimele stiri