9.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăACTUALITATEAUR recunoaste ca este controlat de la Moscova: „Sansa Romaniei este intelepciunea...

AUR recunoaste ca este controlat de la Moscova: „Sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Senatorul Adrian Costea a plecat de la AUR în Alternativa Dreaptă

Ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator...

Rusia amenință că monitorizează Baza Kogălniceanu

Activitățile NATO în Europa de Est și regiunea Mării...

România cere despăgubiri pentru tezaurul nereturnat de ruși

Problema tezaurului românesc blocat în Rusia ajunge în Parlamentul...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Calin Georgescu, persoana sustinuta de AUR pentru pozitia de prim-ministru al Romaniei, a declarat la postul Metropola TV ca ”sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”. El a adus elogii Rusiei si a atacat Statele Unite folosindu-se de temele de propaganda lansate de Moscova.

In cadrul emisiunii ”Madalin Ionescu Show” de la Metropola TV, post controlat de Florentin Pandele, Calin Georgescu a declarat ca in cazul conflictului din estul Ucrainei se manifesta ”interesele industriei de razboi americane”.

”Situatia din Ucraina este in mod clar manipulata, in interesul de a declansa un conflict care sa ajute financiar complexul militar al Statelor Unite, industria militara a SUA”, a declarat Georgescu.

”Un conflict pune in foarte mare dificultate Romania care nu este pregatita pentru nimic. Orice cataclism care ar veni, Doamne fereste, peste Romania, va asigur ca Romania NU este pregatita cu absolut nimic. Zero!”, a mai spus Calin Georgescu.

”Complexul militar industrial american este interesat sa impinga catre un conflict – si vor fi ajutati nationalistii extremisti din zona. Va aduce un mare profit – asa cum aduce si asa zisa pandemie in lume”, a sustinut premierul AUR.

”In cazul in care apar secvente militare grave, Romania le poate ignora?”, a fost intrebat Georgescu.

”Romania nu poate ignora asa ceva, numai ca nu este pregatita cu absolut nimic. Sansa Romaniei este intelepciunea ruseasca”, a subliniat premierul AUR.

”Pe de alta parte, Rusia stie sa-si protejeze cetatenii – si, probabil, exemplul Crimeii va fi preluat ad litteram pentru regiunea Donbass. Rusia este extrem de bine pregatita – si nu cred ca va cadea in plasa intinsa pentru generarea unui conflict, dar in acelasi timp nici nu se va lasa mai prejos daca lucrurile vor escalada.

”Rusii sunt cei mai buni sahisti din lume – si asa vor ramane – si stiu cand o capcana este intinsa. Aceasta este sansa Romaniei, pentru ca nu e pregatita cu nimic, diplomatic si strategic”, a mai spus Georgescu.

Declaratiile lui Calin Georgescu au fost redate pe larg de Sputnik, platforma de propaganda a Rusiei.

Ultimele stiri