Acasă Stiri locale Autocar cu 63 de calatori la bord implicat intr-un accident in Vrancea!

Autocar cu 63 de calatori la bord implicat intr-un accident in Vrancea!

11

Un numar de 63 de turisti ucraineni au fost transportati la Caminul cultural din Garoafa, dupa ce autocarul in care se aflau a derapat, joi, in afara partii carosabile, pe DN 2 (E85), intr-o curba, la iesirea din comuna vranceana mentionata, spre Focsani, relateaza Agerpres.

„In urma incidentului, niciunul din cei 50 de copii si 13 adulti care se aflau in autocar nu au suferit leziuni, nefiind necesara inteventia echipajului de descarcerare deplasat la fata locului. Doua persoane adulte au suferit, insa, atacuri de panica, echipajele medicale prezente la eveniment acordandu-le ingrijiri”, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea, Paul Bandar.

Potrivit acestuia, prin interventia autoritatilor locale, turistii au fost transportati cu un microbuz la Caminul cultural din localitatea Garoafa, unde au fost cazati provizoriu, iar cu sprijinul administratiei comunale si a Crucii Rosii le-au fost oferite apa, ceai si sandvisuri.

Reprezentantii firmei de transport implicate au informat ISU Vrancea ca un alt autocar se deplaseaza spre localitatea Garoafa pentru a prelua pasagerii si a-i transporta la destinatie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos