Acasă Comentariul zilei Avertismentul public al jurnalistului Oreste Teodorescu pentru partidele care se vor alternative...

Avertismentul public al jurnalistului Oreste Teodorescu pentru partidele care se vor alternative la PSD

573

Jurnalistul Oreste Teodorescu punblica pe pagina personala de facebook un avertisment public la adresa clasei politice, in secial a celor care se vor alternativa la PSD.

”Partidele care susțin parcursul european, Civilizația occidentala și progresul spiritual și material al României trebuie sa înțeleagă ca cei dispuși sa le voteze așteaptă in primul rând ca ele sa nu semene cu PSD… credeți ca liberalii, useristii sau pemepistii au atins maturitatea necesară încât sa facă cu adevărat o altfel de politica decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public? Pentru a afla, trebuie sa ii vedem in exercițiul functiunii… însă îmi permit sa ii avertizez pe toți, ca dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca sa reusesasca, noi toți ar trebui sa fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei gaunoase și avem așteptări mari! Nu mai toleram incompetenta și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne meritam soarta!”, scrie Oreste.

https://www.facebook.com/OresteTeodorescu/photos/a.546359105791347/879454122481842/?type=3&theater
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos