Acasă Divertisment „Azi a fost cipata cumnata din Spania” este, de fapt, un mare...

„Azi a fost cipata cumnata din Spania” este, de fapt, un mare experiment social! Cum au fost păcăliți zeci de mii de români naivi

209

Vasile Dan, un barbat din Cluj, a postat pe Facebook o relatare despre cum cumnata sa din Spania ar fi fost „cipata” dupa ce si-a facut vaccinul impotriva coronavirusului. Postarea sa a devenit virala, fiind distribuita masiv in special in grupurile simpatizantilor AUR, insa totul a fost o farsa,

„Azi a fost vaccinata cumnata din Spania. Primele doua ore au fost ok dar mai apoi au inceput dureri mari de ochi si aude un bazait ft tare din partea dreapta a capului. Bazaitul se opreste doar in gradina, departe de aparatele electrice. Cainele nu a mai recunoscut-o latrand fara oprire ft speriat.

Crede ca a fost cipata pt ca atunci cand a incercat sa vorbeasca la telefon acesta nu avea semnal la internet. A trebuit sa vorbim pe fix. Durerile de cap se amplifica atunci cand se apropie de aparate electrice. Concluzia ei este ca a fost cipata. Suntem ft ingrijorati de situatia ei.

PS: Doua asistente colegele au fost internate. Una cu hemoragie la urechea dreapta cealalta pur si simplu nu mai distinge culorile calde”, a scris Vasile Dan pe Facebook.

Aceasta poveste inventata a devenit virala, fiind distribuita masiva pe Facebook, mai ales in grupurile simpatizantilor AUR.

Ulterior, clujeanu a revenmit cu precizari, spunand ca a fost o farsa, un experiment social.

„Aceasta postare este o fictiune. Nu trebuie tratata astfel decat Moartea Caprioarei. Importante sunt comentariile la aceasta postare. Va multumesc tuturor celor care ati participat si va doresc un An Nou Fericit plin de bucurii si realizari”, a mentionat clujeanul.

Intr-un alt live inaimnte de alegeri, senatorul AUR Diana Sosoaca a sustinut ca populatia Romaniei va fi luata cu forta de armata din case si va fi dusa pentru a fi vaccinata cu forta in noile spitale modulare. „Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte”, a spus Sosoaca despre vaccinare.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos