30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDivertismentMonolitul misterios din SUA a reaparut si disparut in Romania, langa Piatra...

Monolitul misterios din SUA a reaparut si disparut in Romania, langa Piatra Neamt!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Monolitul metalic amplasat ilegal pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, într-o zonă unde se afla și cetatea dacică Petrodava, a dispărut, marți, pe 1 decembrie, la 4 zile de la instalarea sa. Apariția obiectului, precum și dispariția, au făcut înconjurul presei internaționale. Povestea este asemănătoare cu cea a monolitului metalic din statul american Utah.

Construcţia înaltă de aproximativ 3 metri, acoperită de semne circulare care par a fi făcute cu flexul, a apărut fără nicio explicaţie, pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, având una dintre faţete orientată în direcţia Muntelui Ceahlău, potrivit Mediafax. În apropierea colinei se află şi ruinele fortăreţei dacice Petrodava.

Povestea este asemănătoare cu cea a monolitului metalic care a dispărut după 10 zile de la descoperirea sa, în mijlocul deșertului, în statul american Utah.

Dispariția structurii de lângă Piatra Neamț în data sărbătorită în cinstea Sfântului Andrei a stârnit imaginația oamenilor. Noaptea dinaintea acestei zile este asociată cu activități supranaturale precum lupi siniștri care pot vorbi și oameni care se transformă în vârcolaci, potrivit unui articol publicat de vice.com.

“Structura înaltă de aproape 3 metri a dispărut în liniște peste noapte, precum a fost ridicată săptămâna trecută”, a declarat, pentru Reuters, jurnalistul Robert Iosub, din partea publicației locale Ziar Piatra Neamț. Acesta a văzut structura.

“O persoană neidentificată, aparent un sudor local de slabă calitate, l-a făcut…acum tot ce-a rămas este doar o groapă mică acoperită de sol pietros”, au descoperit reporterii locali, potrivit acestuia.

Ultimele stiri