16.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDivertisment”Bancherii Illuminati care DOMINA LUMEA il imping de la spate pe Putin...

”Bancherii Illuminati care DOMINA LUMEA il imping de la spate pe Putin sa declanseze AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!” Vezi previziunile de acum 80 de ani ale marelui Edgar Cayce!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Edgar Cayce (1877-1945), uneori menționat ca şi “profetul adormit”, este considerat ca fiind unul dintre cei mai mari parapsihologi din lume, fiind în acelaşi timp şi părintele medicinei holistice. Cayce este renumit pentru faptul că, odată intrat într-o stare de transă, putea avea acces la diferite dimensiuni și adevăruri despre viitorul omenirii.“Visele sunt răspunsurile de astăzi la întrebările de mâine”, spunea Edgar Cayce.

Unele din prezicerile sale s-au dovedit a fi extrem de veritabile. Astfel, profetul a prezis marea criză economică mondială (1929-1933), evenimente legate de ambele războaie mondiale și, totodată, a avertizat în legătură cu moartea timpurie a doi preşedinţi americani. Dar, profetul a făcut şi o serie de predicții cu privire la rolul pe care Rusia l-ar juca în viitorul apropiat al omenirii.

În primul rând, el a prezis că Rusia va fi “renăscută” după cel de-al doilea război mondial (acest lucru este văzut ca o referire la prăbușirea comunismului şi a Imperiului sovietic, în 1989), ea stând ca un ghimpe în spatele cartelului bancar mondial. Când a fost întrebat în 1932, cu privire la tendințele politice și economice din Europa, Cayce adus a adus în discuţie Rusia:

“Europa este ca o casă prăbuşită (…) Există un ghimpe în carnea multor interese politice și financiare din Europa. Care este numele acestui ghimpe şi cum se numeşte naţiunea la care fac referire? Rusia!”

Culmea e că dictatorul Putin (da, Putin e un dictator) a dat totuşi o lovitură companiilor financiare internaţionale, punându-le beţe în roate cu privire la activitatea lor în Rusia, iar toate băncile ce au legătură directă sau indirectă cu familia Illuminati Rothschild au fost expulzate din ţară, scrie portalul lovendal.ro.

Apoi, Cayce a vorbit despre rolul Rusiei ca fiind un fel de “speranță a lumii”:

“Din Rusia vine speranța lumii, nu în termeni comunişti sau bolșevici, ci în termeni de libertate! Fiecare om va trăi pentru semenii săi! Principiul s-a născut deja. Va dura mulţi ani până va fi cristalizat, dar din Rusia vine din nou speranța lumii”. (Edgar Cayce, 1944, No. 3976-29).

Eu totuşi nu cred că “speranţa lumii” va veni de la Putin; să sperăm că un nou lider mai democrat va renaşte în Rusia, şi acesta va fi într-adevăr un pacifist şi un om de bună credinţă.

Ultimele stiri