Romania devine un stat tot mai nesigur in timp ce politicienii plang de mila raufacatorilor in Parlament! Jafurile la banci sunt la ordinea zilei, hotii fug din arestul politiei, iar oricine te poate executa pe strada fara nici un motiv.

Un barbat din Brăila a fost împuşcat in stil mafiot în timp ce se afla în maşină, iar apoi a murit la spital. Anunţul a fost făcut în sâmbătă dimineaţă de medici.

Victima, în vârstă de 28 de ani, se afla în stare gravă încă de vineri, după ce a fost nimerit de trei dintre cele şase gloanţe trase asupra lui de un bărbat.

Poliţiştii au declanşat o amplă anchetă şi bănuiesc că au de-a face cu un atac în stil mafiot, comis de un rival.

Cristian Brot era în maşină când agresorul a tras şase focuri de armă supra lui. S-a întâmplat în jurul prânzului nu foarte departe de o şcoală.

Tânărul de 28 de ani a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost dus rapid în sala de operaţii.

Principalul suspect este un tânăr de 28 de ani, fost prieten din copilărie, dar devenit rival în ultima vreme. Suspectul ar fi ameninţat victima că îi dă foc la maşină.

Cu toate că atacul a avut loc în plină zi, oamenii care locuiesc în zonă susţin că nu au auzit nimic. Poliţiştii au instituit filtre la intrările şi ieşirile din municipiu şi judeţ, ca să dea de urma atacatorului.

Transparenta face diferenta