Acasă Mures Barcagiul beat care a provocat accidentul in care a murit un copil si...

Barcagiul beat care a provocat accidentul in care a murit un copil si 4 oameni sunt dati disparut a fost lasat in libertate

Bărbatul care a provocat tragedia de pe râul Mureș, în urma căreia un copil a murit, iar alte 4 persoane sunt dispărute, a fost pus în libertate, după ce fusese reținut pentru 24 de ore. În paralel, echipele de pompieri au reluat căutările celor 2 bărbați și 2 copii care dispăruți după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, duminică seară.

Bărbatul de 33 de ani care a condus barca nu avea permis şi se afla sub influența băuturilor alcoolice a fost reținut 24 de ore pentru ucidere din culpă. Marți dimineață, la expirarea măsurii reținerii, bărbatul a fost eliberat.

În paralel, scafandrii timișeni au reluat căutările celor patru persoane care n-au fost găsite. Specialiștii au făcut o simulare cu un manechin, în proximitatea locului unde ambarcațiunea cu 12 persoane s-a răsturnat, pentru a determina în ce direcție i-ar fi putut purta curenții puternici pe cei care au căzut din barcă și n-au fost găsiți, potrivit pressalert.

De asemenea, ISU Timiș a solicitat sprijinul autorităților ungare pentru misiuni de căutare-salvare a celor dispăruți sectorul Mako (Ungaria) – Nădlac (România) al Mureșului.

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în judeţul Timiş, un copil decedând, iar patru persoane fiind date dispărute.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCu razboiul la granita, Armata Romana face angajari masive: Lista completa
Articolul următorGermania ii obliga pe ucraineni sa lupte cu o mana legata la spate: Ce n-au voie sa faca oamenii lui Zelensky