27.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăACTUALITATEBaronul PSD Oprisan a luat 1,3 mil. de lei imprumut de la...

Baronul PSD Oprisan a luat 1,3 mil. de lei imprumut de la mama sa, ca sa-si cumpere masina noua!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Declarația de avere a baronului PSD, Marian Oprișan, depusă în urmă cu doar câteva zile arată că, deși veniturile nu i-au crescut, a reușit să își cumpere o mașină de lux și să ia credite la limita a ceea ce poate plăti.

Marian Oprișan este vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, după ce, în 2020, a pierdut, surprinzător, prima funcție în județ. Oprișan și-a depus declarația de avere aferentă anului 2021, iar Agenția Națională de Integritate ar avea motive să o cerceteze. Ar putea începe cu datoriile pe care Oprișan le are.

Anul trecut a luat un credit nou, în valoare de 1,27 milioane de lei de la mama sa și pe care ar trebui să îl restituie în 10 ani. Ar rezulta (fără dobândă) că va trebui să dea înapoi suma de 106.300 lei pe an.  Oprișan câștigă suma de 148.000 de lei de la Consiliul Județean.

Lui Oprișan i-ar rămâne să trăiască cu 37.000 lei/an. Soția lui mai câștigă suma de 79.000 de lei pe an.

Dar Oprișan mai are alte 6 credite pe care le prezentăm mai jos. Dacă nu ar plăti nicio dobândă, Oprișan ar avea de returnat, anual, suma de 56.200 de lei. Doar că trei credite sunt la bănci, iar alte patru la mama sa. Cu o dobândă modică, ar urma ca Oprișan să returneze suma de 70.000 de lei.

Citeste continuarea pe Newsweek.ro

Ultimele stiri