Acasă ACTUALITATE Basescu DA DE PAMANT cu Tariceanu!

Basescu DA DE PAMANT cu Tariceanu!

28

Traian Băsescu l-a criticat foarte dur pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a declarat în luna februarie, că românii din străinătate sunt dispuși să își vândă votul pe un mic și o bere. Mai mult Băsescu l-a catalogat pe Tăriceanu drept ”liberalul roșu care vrea să joace pînă la capăt partitura scrisă de plagiator”.

basescuIată ce a scris Băsescu pe facebook:

”Liberalul roşu şi românii din diaspora
Am văzut şi auzit declaraţiile “liberalului roşu“ cu referire la mici şi bere sau la vînzarea voturilor pe care ar face-o românii din străinătate.
Este evident că nu ştie nimic despre cele 5,2 milioane de români trăitori în afara frontierelor care n-au plecat la muncă de bine ce le era, care au sufletul pîrjolit de dorul de casă şi sunt cetăţeni români .
El crede că totul se tranzacţionează, inclusiv sufletul sau dragostea de ţară. Şi pentru că vorbeşte de cumpărat voturi, o să-i amintesc că, în 2008, cînd a distrus finanţele ţării pentru a cumpăra voturi cu bani publici (ce ironie ca tocmai el să vorbească de cumpărat voturi), ţara a fost salvată chiar de remiterile românilor din diaspora, pe care acum îi desconsideră.
Pe 16 noiembrie 2014, românii din diaspora au catalizat votul împotriva imposturii.
Probabil “liberalul roşu” vrea să joace pînă la capăt partitura scrisă de plagiator.
Partidele politice au obligaţia să le asigure exercitarea dreptului la vot. Altfel, riscă o reacţie imprevizibilă a electoratului în 2016.
Oare de ce PSD-iştii lui Ponta şi PNL-liştii lui Iohannis, cot la cot, în Parlament, au respins legea votului prin corespondenţă iniţiată de Eugen Tomac? O fi un USL deghizat ?
Pe mine, personal, nu mă mai interesează voturile, dar ţara da, iar românii din diaspora sunt parte din ţară. Lăsaţi-i să voteze”

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCati KILOMETRI DE AUTOSTRADA a construit Guvernul Ponta? ZERO!
Articolul următorSingurul parlamentar CU DEMNITATE: Refuz o pensie mai mare! Nu merit mai multi bani!