17.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăACTUALITATEBataie de joc la adresa romanilor cinstiti! Ce pedeapsa a primit politistul...

Bataie de joc la adresa romanilor cinstiti! Ce pedeapsa a primit politistul prins drogat la volanul unei masini furate?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Poliţistul din Alexandria prins sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive în timp ce conducea o maşină pe care o furase a fost pus să facă muncă de birou până la finalizarea anchetei care îl priveşte, informează, luni, IPJ Teleorman.

“Urmare a evenimentului înregistrat în data de 29 ianuarie a.c. privind furtul unui autoturism de către un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria, pentru informarea corectă a opiniei publice, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman face următoarele precizări: (…) având în vedere gravitatea evenimentului prin care poliţistului i s-a retras dreptul de a mai purta şi folosi armamentul din dotare, până la finalizarea cercetărilor şi clarificarea situaţiei, poliţistul va îndeplini atribuţii pe linie administrativă în cadrul structurii din care face parte, fără a desfăşura activităţi de patrulare sau alte activităţi operative care impun relaţionarea cu cetăţenii”, precizează IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, probele de sânge prelevate de la poliţist au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti pentru prelucrare.

Poliţistul a furat maşina de la un curier care livra mâncare.

“La data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria”, a anunţat în noaptea de sâmbătă spre duminică IPJ Teleorman.

Tot atunci, Poliţia a anunţat că în urma testării bărbatul de 27 de ani avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat.

Polițistul este și diacon în timpul liber la mănăstirea din Crângu, județul Teleorman, unde ajută preoții la cântare.

Ultimele stiri