Beyonce fotoBeyonce a avut onoarea de a interpreta imnul national al Americii la ceremonia de investire a presedintelui Barack Obama, care a depus pentru a doua oara juramantul de reprezentare a poporului american pe data de 21 ianuarie a.c. Reprezentatia cantaretei Beyonce a starnit controverse, artista fiind acuzata ca ar fi facut playback.

Acompaniata de orchestra marina americana, Beyonce a cantat imnul national fara cusur la ceremonie. Cei prezenti la investitura lui Barack Obama sustin ca spectacolul a fost inregistrat in prealabil, Beyonce doar mimand imnul, iar orchestra manevrand „de forma” instrumentele. Pana si reprezentantii presei, care au stat foarte aproape de Beyonce, confirma faptul ca artista a facut playback.

Un membru al orchestrei a declarat ca instrumentele s-au auzit live, dar ca vocea lui Beyonce a fost, de fapt, inregistrata:

„Toata muzica pentru ceremoniile inaugurale este inregistrata inainte ca masura de precautie, insa orchestra marinei a cantat live la eveniment. Intr-adevar, am fost anuntati in ultimul moment ca Beyonce doreste sa foloseasca o inregistrare”.

Cantareata nu a comentat momentan cele intamplate, ceea ce ii face pe fanii sai sa creada ca acuzatiile sunt reale, scrie aceshowbiz.com.