Acasă Monden Cat a „costat” al doilea copil al lui Elton John

Cat a „costat” al doilea copil al lui Elton John

33

untitledElton John si David Furnish tocmai au devenit parinti pentru a doua oara. O fericire care se pare ca i-a costat 23.000 de euro.

In urma cu cateva zile, Elton John si David Furnish au anuntat sosirea pe lume a micutului Elijah. Deja parinti ai unui baietel pe nume Zachary, nascut in decembrie 2010, cei doi au decis sa-si mareasca familia facand apel la o mama purtatoare, potrivit 7sur7.be.

Aceasta, membra a Centrului de Parinti Surogat din Encino, California, ar fi fost platita cu 30.000 de dolari (aproximativ 23.000 de euro), potrivit informatiilor obtinute de cotidianul britanic The Sun. O adevarata bagatela pentru celebrul cantaret, a carui avere este estimata la mai mult de 20 de milioane de euro.

Respectivul Centru de Parinti Surogat este foarte strict in privinta remuneratiilor, care sunt stabilite prin regulamentul de functionare. In acest fel este limitata posibilitatea de a se vehicula sume nebunesti si implicit diferentierea celor care apeleaza la serviciile centrului, in functie de veniturile lor.

Mama purtatoare, aceeasi care in urma cu doi ani i-a dat nastere si lui Zachary, a primit cu 3.000 de euro mai mult decat la precedenta sarcina si ar trebui sa primeasca 3.000 de euro suplimentar in cazul celei de-a treia, potrivit reglementarilor centrului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos