Acasă Comentariul zilei Marian Godină despre copilul care a câștigat ”Românii au talent”: „M-am minunat...

Marian Godină despre copilul care a câștigat ”Românii au talent”: „M-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună”

Continuă dezbaterile în online despre prestația lui Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au talent”. Polițistul Marian Godină consideră că băiatul are talent oratoric, dar spune că nu l-ar fi votat, scrie adevarul.ro.

Despre băiatul sclipitor, pasionat de lectură, care a citit până acum peste 200 de cărți, s-a spus în mai multe rânduri că ar fi un copil abuzat, care nu este lăsat să-și trăiască inocența.

„Eu nu cred că acel copil, cel care a câștigat Românii au talent, e un copil abuzat. Eu cred că e un copil îngrijit, foarte bine crescut, care are parte de o educație aleasă. Aleasă de părinți, desigur, că doar nu-i aleg educația comentatorii de pe net. Mai cred că are un talent de orator, cel mai probabil la pachet cu mult antrenament, și o memorie foarte bună. Sunt foarte mulți adulți care nu ar fi capabili să memoreze texte atât de lungi. L-aș fi votat vreodată pe acel copil? Cu siguranță nu. De altfel, nici nu cred că cineva i-a votat talentul oratoric și cred că pe nimeni nu ar fi impresionat dacă ar fi recitat ceva din Shakespeare, la fel cum nimeni nu ar fi fost impresionat nici de aceleași versuri, dar recitate de un adult”, a scris Marian Godină pe Facebook.

„M-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună”

Amintim că publicul a fost cel care a decis, prin vot, ca în acest sezon „Românii au talent”, marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, să meargă la Rareș Prisacariu. Marian Godină face referire și la acest public, dar și la părinții băiatului, Gina și Marius Prisacariu.

„Părinții i-au ales niște texte numai bune de prins la norod, niște înșiruiri de platitudini care impresionează oamenii mai mult emotivi și mai puțin raționali. Ar fi interesant să vedem niște statistici despre publicul acelei emisiuni și, mai ales, despre cei care votează. Sunt convins că nu ar fi surprize, este foarte previzibil. În concluzie, eu nu sunt revoltat, așa cum îi văd pe mulți, mai ales pentru că nu am votat, ba doar am văzut prima sa apariție, iar după câteva minute m-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună”, a mai scris Godină în aceeași postare.

„Indiferent de cât de mare ar avea IQ-ul, nu poate face nimic de capul lui”

Copilul care a divizat Internetul și uimit la fiecare apariție TV înainte și în timpul Show-lui de la ProTV, continuă să provoace controverse și după încheierea sezonului 13 „Românii au talent”.

„Un copil de vârsta lui, oricât de mult le-ar plăcea unora să creadă asta, indiferent de cât de mare ar avea IQ-ul, nu poate face nimic de capul lui, nu se poate înscrie la o emisiune, nu poate alege singur ce să recite, ce să învețe, ce să citească, cum și cu ce să se îmbrace, la fel cum un copil de vârsta lui nu răspunde în fața legii. Pentru că nu are discernământ. La fel ca mulți dintre adulții care votează.”, a mai spus Marian Godină.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRezultate alegeri Turcia: Scaunul lui Erdogan se clatina, turcii vor avea un nou tur de scrutin pentru desemnarea presedintelui
Articolul următorPentru ca n-a facut nimic in Guvern, PSD se pregateste s-o lase pe Firea fara minister: „Eu sustin o reducere a numarului de ministere”