Acasă Comentariul zilei Micul geniu de la Românii au talent e tot mai contestat. Expertul...

Micul geniu de la Românii au talent e tot mai contestat. Expertul Hari Bucur-Marcu: Copiii de șapte ani nu au discernământ. Nici natural și nici legal

Expertul în securitate Hari Bucur-Marcu îl contestă pe Rareș Prisăcariu, copilul de numai șapte ani care a câștigat Românii au talent, cu un recital care mima o conversație între el și Dumnezeu. Bucur -Marcu spune că micuțul nu are discernămând la acea vârstă, așa că nu înțelege ce spune.

Micuțul Rareș Prisăcariu a reacționat după atacuri

„Copiii de șapte ani nu au discernământ. Nici natural și nici legal. Desigur, la vârsta lor de șapte ani, întâlnim copii superdotați, precoci, uneori cu trei-patru ba chiar cu cinci ani înaintea leatului, cu inteligență superioară vârstei, dar fără discernământ. Adică, chiar dacă pot citi și scrie cu câțiva ani înaintea altora de aceeași vârstă cu ei, copiii de șapte ani nu își pot alege lecturile sau domeniile de studiu, în urma vreunui proces intelectual deliberat, ci pot face doar la fel cu ceilalți copii de aceeași vârstă, care nu știu să citească și să scrie decât idei simple, pe alte subiecte: fie că citesc cuminți exact ce li se spune, fie că au ei chef să facă ceva anume, fără să știe de ce”, a scris expertul în securitate pe  Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCine sunt si cu ce se ocupa părinții lui Rareș Prisăcariu, copilul minune din Botoșani care a câștigat „Românii au talent”
Articolul următorUn expert atrage atentia: Este nevoie de un impuls mai puternic pentru alternativele ecologice de înlocuire a gazului rusesc până în 2028