Acasă Comentariul zilei Liberalul Pavel Popescu despre LGBTQ+: Unii sunt gata să sacrifice tot pentru...

Liberalul Pavel Popescu despre LGBTQ+: Unii sunt gata să sacrifice tot pentru a promova forțat și agresiv un curent ideologic cu ramificații extrem de periculoase

Deputatul PNL Pavel Popescu susține, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook despre eșecul României la Eurovision că unii sunt gata să sacrifice tot „doar pentru a promova forțat și agresiv un curent ideologic cu ramificații extrem de periculoase” și adaugă că, „efectul din păcate este exact invers pentru comunitatea LGBTQ+”.

România, reprezentată de Theodor Andrei cu piesa „D.G.T. (Off and On)”, a ratat, joi seara, calificarea în finala concursului Eurovision 2023. Detalii aici.

Postarea lui Pavel Popescu:

„Terminați cu hate-ul LGBTQ+ la adresa artistului Theodor Andrei! Omul nu merită acest tratament!

Pe de altă parte, omul nu merita nici să urce pe scenă ca să reprezinte 🇷🇴 la Eurovision, cu o așa mizerie de piesă/prestație. Sau la cât de penibilă această competiție, poate piesa era potrivită?

Problema majoră a societății de astăzi este că unii sunt gata să sacrifice tot (în cazul acesta șansa României de a se califica cu o piesă bună), doar pentru a promova forțat și agresiv un curent ideologic cu ramificații extrem de periculoase. Efectul din păcate, este exact invers pentru comunitatea LGBTQ+ și asta mă întristează.

Judecați-l pe Andrei după cât de prost cântă, nu după cât de prost se îmbracă/dă cu fond de ten. Pe cei care l-au trimis să se facă de râs, nu merită să-i mai judecăm…”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSoldatii rusi, filmati cum fug ca disperatii in fata atacului ucarinenilor
Articolul următorCine sunt si cu ce se ocupa părinții lui Rareș Prisăcariu, copilul minune din Botoșani care a câștigat „Românii au talent”