Acasă Comentariul zilei Biserica se delimiteaza de AUR: ”Un creștin real nu agresează, nu înjură,...

Biserica se delimiteaza de AUR: ”Un creștin real nu agresează, nu înjură, nu urlă la microfon, nu (se) filmează compulsiv”

Vasile Bănescu a scris miercuri seara, pe Facebook, despre „creștinism vs huliganism”.

Purtătorul de cuvânt al BOR, subliniază în această comparație că un real creștin nu agresează, nu înjură, nu scuipă spre alții, nu urlă la microfon, nu se dă în spectacol, nu (se) filmează compulsiv, nu strigă imperativ.

Vasile Bănescu: Creștinism vs huliganism

Creștinismul nu este niciodată la cuțite cu realitatea. E mereu decent și profund realist. Niciodată strident, niciodată simplist.

Un creștin real nu agresează, nu înjură de toți zeii invocând mama adversarului, nu scuipă spre alții și mai ales în sus, nu urlă, mai ales la microfon (îi înțelege utilitatea), nu se dă în spectacol, întrucât simte ridicolul, nu (se) filmează compulsiv, nu strigă imperativ. Creștinismul asimilat te scutește de compromitere, te îmblânzește, te rafinează lăuntric, te înțelepțește.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentModificări pentru utilizarea cardurilor de energie. Marcel Boloș: Cei 4 milioane de beneficiari pot acum să plătească și datoriile de anul trecut
Articolul următorUn bugetar a cerut 350.000 de euro spaga, a primit 90.000 de euro si nu face o zi puscarie!