Acasă Comentariul zilei CTP despre Horodniceanu: Dacă scoate pe gură vorbe din ciclul „Nu știi...

CTP despre Horodniceanu: Dacă scoate pe gură vorbe din ciclul „Nu știi cine sunt eu, prăpăditule?!” la adresa unui polițist, oare cum se poartă cu cetățenii?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu intervine în scandalul procurorului Daniel Horodniceanu, care s-a certat cu poliția după ce a fost oprit pe un drum rural, pe motiv că nu a semnalizat și conducea prea tare. Popescu spune că dacă Horodniceanu se poartă așa cu poliția. care e o autoritate în stat, cu cetățenii s-ar putea purta mai rău.

„O întrebare pentru magistrați

Astăzi, D. Horodniceanu s-a dus să se bată pe burtă cu colegii dumisale din CSM – usturoi n-a mâncat, dar gura îi miroase. Între timp, anchetați sunt polițiștii care au îndrăznit, făcându-și datoria, să-l oprească în trafic pe marele om. Cred că o întrebare nu s-a pus în legătură cu acest personaj:

Dacă scoate pe zisa gură vorbe din ciclul „Nu știi cine sunt eu, prăpăditule?!” la adresa unui polițist în exercițiul funcțiunii, cam cum se poartă magistratul Horodniceanu, din înălțimea funcției ce i s-a dat, cu simplii cetățeni?”, scrie CTP pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTanara membra AUR prinsa cu gloante in Parlament a facut circ de fata cu Politia
Articolul următorLegea mersului pe jos aprobata in Romania. Primariile ne vor forta sa lasam masinile acasa