Acasă Monden Beyonce si Jay-Z, cuplul de un miliard de dolari

Beyonce si Jay-Z, cuplul de un miliard de dolari

25

bey-jayz1Care este averea cuplului Beyonce si Jay-Z? Un miliard de dolari, potrivit informatiilor oferite de International Business Times.

Cifra respectiva, la care s-a ajuns tinandu-se cont si de castigurile potentiale ale acestora in 2013, ii conduce pe cei doi artisti la un record: primul cuplu din industria muzicala care atinge averea de un miliard de dolari, potrivit Music-mix.

In 2012, avutia lui Jay-Z, 43 de ani, rapper popular si producator influent, a fost estimata de Forbes la 500 de milioane de dolari.

Cu succesul pe care il cunoaste la ora actuala cantareata Beyonce, 31 de ani, aceasta are toate sansele sa aduca acasa mai multi bani decat sotul sau. Astfel, turneul mondial al acesteia, numit „The Mrs. Carter Show World Tour” si prevazut pentru 2013, se pare ca ii va aduce cantaretei un castig de 114 milioane de dolari. La aceasta suma se adauga venituri substantiale din vanzarea albumului sau si din contracte publicitare cu firmele Pepsi si H&M.

Jay-Z si Beyonce s-au casatorit in 2008, avand impreuna o fetita nascuta in ianuarie 2012. Cantareata nu si-a permis o pauza prea mare dupa ce a devenit mamica, dovada turneul actual, al carui debut recent de la Belgrad a infatisat-o pe Beyonce intr-o forma exceptionala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos