Acasă ACTUALITATE Gest INCREDIBIL al unui patron! A impartit 27 de milioane de dolari...

Gest INCREDIBIL al unui patron! A impartit 27 de milioane de dolari TUTUROR angajatilor!

Patronul unei din marile companii din Turcia a vrut sa multumeasca angajatilor pentru efortul depus, impartind banii cu ei, scrie CNNMoney.

Fondatorul companie Yemeksepeti din Turcia, cu activități în industria alimentară, le-a împărțit angajaților 27 de milioane de dolari în momentul în care și-a vândut firma contra sumei de 589 milioane dolari.

Suma a ajuns în buzunarele a 114 angajați, ceea ce înseamnă un bonus de 237.000 dolari pentru fiecare.

Nevzat Aydin a declarat că angajații săi își merită banii, deoarece au contribuit la dezvoltarea puternică a afacerii din ultimii ani.


 

Citeste si:

VIRALUL ZILEI: Mesajul disperat al unor patroni in fata unui control ANAF!

FOTO – Un patron isi obliga angajatii sa POARTE MASTI LA LUCRU! Motivul este SOCANT!


 

„Succesul firmei mele nu a venit peste noapte, mulți oameni au participat la asta, cu munca și talentul lor”, a spus patronul pentru CNNMoney.

Firma a fost înființată cu 15 ani în urmă și a ajuns să aibă în prezent 370 salariați.

Salariile medii ale angajaților se situează între 1.000 și 2.000 de dolari pe lună, ceea ce înseamnă că Nevzat Aydin le-a plătit un bonus cu salariul pe 20 de ani.

Patronul a dat bonusurile gigant din partea din profit a vânzării, ținând cont de mai multe criterii: performanțe fiecăruia, vechimea în firmă și potențialul pe viitor al angajaților.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTreci prin clipe grele? Rosteste aceasta rugaciune!
Articolul următorTu cat crezi ca valoreaza masina aceasta? Este INCREDIBIL ce pretentii are proprietarul in schimbul ei!