Acasă Economie VIRALUL ZILEI: Mesajul disperat al unor patroni in fata unui control ANAF!

VIRALUL ZILEI: Mesajul disperat al unor patroni in fata unui control ANAF!

ANAF-ul a postat astazi pe contul oficial de facebook mesajul unor patroni disperati in fata unui control.

„Nu ne nenorociţi. E păcat de noi.. Faceţi să ieşim OK.  Am mâncat încă 3 controale antifraudă. Chiar muncim mult şi plătim mult la stat. Avem 24 de angajaţi la care asigurăm pâinea. Trebuie să ieşim cu avertisment. Avem 3 amenzi!”, se arată în fotografia postată de Serviciul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media, pe pagina ANAF.

Iata mesajul integral:


Citeste si:

ANAF-ul intoarce foaia! Incepe controale in SCARILE DE BLOC!

ANAF-ul a luat la tinta ROMANII DIN STRAINATATE! Va fi prapad!


„Pe un caiet lăsat strategic pe o masă din apropierea inspectorilor antifraudă aflați în control pe litoral, un reprezentat al firmei verificate le-a transmis acestora o rugăminte: să închidă cumva ochii la cei cca 25.000 de lei (peste 5.000 de euro) pe care nu i-au înregistrat în casa de marcat în acea zi și să le dea doar un avertisment, fără să le suspende activitatea. Pentru că ei au 24 de angajați și au mai fost deja avertizați, riscând acum suspendarea.

Citind aceste rânduri, ne-am gândit la acei contribuabili onești care au tot 24 de angajați cărora le „asigură” pâinea și care plătesc și ei destule taxe la stat. Acestor antreprenori corecți vrem să le transmitem un singur lucru:

„Vă asigurăm că vom aplica legea cu strictețe și vom păstra același ritm al controalelor până când vom reuși, atât cât ne stă în putință, să asigurăm acel mediu concurențial onest pe care voi îl meritați.”, se arată pe pagina de facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAdevarul despre cum sunt crescute ROSIILE in SERELE din Romania! Cu totii le cumparam apoi!
Articolul următorAnunt oficial al ProTv: Cabral ii ia locul lui Maruta!