Acasă Politica Boala incurabila pe care o are Traian Basescu! Documentele legate de sanatatea...

Boala incurabila pe care o are Traian Basescu! Documentele legate de sanatatea presedintelui sunt la dispozitia oricui!

Dupa ce miercuri seara in cadrul unei emisiuni televizate s-a discutat despre faptul ca presedintele Traian Basescu ar suferi de Parkinson din cauza simptomelor pe care le are si nu le mai poate ascunde, respectiv iesirile necontrolate, tremuratul continuu si izbucnirile sale, cauzate si de cele doua atacuri cerebrale pe care se presupune ca le-a avut in timpul celui de-al doilea mandat, acesta a admis, la plecarea spre summit-ul de la Milano, ca are o boala care nu se poate trata. 

Traian Basescu

”Pot sa va spun ca am o singura boala, am boala pe hoti, si asta nu se trateaza”, spune Traian Basescu.

Presedintele a declarat ca ii autorizeaza pe cei zece medici care i-au facut vizita medicala anuala sa dea relatii oricarui ziarist interesat despre starea sa de sanatate.

”Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format in anul acesta, cand s-a facut vizita medicala, deci public ii autorizez sa dea relatii oricarui ziarist care este interesat de starea de sanatate a presedintelui”, a anuntat seful statului.

In replica, premierul Victor Ponta spune ca Traian Basescu este bolnav de putere.

„Are boala puterii. Si l-a gasit pe Iohannis care are boala functiilor si a caselor. Eu sper sa nu avem ghinion toata Romania sa continuam ca de la ghinionul lui Basescu sa mergem la ghinionul lui Iohannis, oameni bolnavi de functii si de putere. „

VEZI AICI RAPORTUL MEDICAL AL PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU

Sursa: Antena 3

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTE VA LASA CU GURA CASCATA! Ce se intampla cand un barbat arunca o piatra in apa? Si el a ramas mut de uimire!
Articolul următorRomania, cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE, in septembrie