Acasă Comentariul zilei Bomba care il INGROAPA pe Piedone! A amenajat in primarie un birou...

Bomba care il INGROAPA pe Piedone! A amenajat in primarie un birou SPECIAL pentru pompierii care NU AU CONTROLAT Colectiv!

Anunțul lui Cristian Popescu Piedone, ”mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4”, redeschide discuția felului în care autoritățile au ascuns adevărul despre contribuția lor la moartea celor 64 de oameni.

”Dincolo de chestiunile care țin de aprobările de funcționare acordate clubului, Piedone are și altă legătură cu ”Colectiv”, despre care puțini știu. E o pistă pe care nici procurorii nu au mers încă”, susține o sursă din ISU a ziarului.

În perioada septembrie 2014 – primăvara anului 2015, Antonina Radu şi George Matei, doi inspectori de la ISU București au fost de la multe ori la ”Colectiv”. De fiecare dată, ei ajungeau ”în control” la club , venind din sediul Primăriei Sectorului 4. Apoi, se întorceau tot în instituția condusă de Cristian Popescu Piedone.

”Pompierii și primăriile erau mînă în mînă. De fapt, inspectorii ISU București Ilfov aveau birouri în primăriile de sector. Piedone știa foarte bine acest lucru”sursă a gspAșa era moda înainte de Colectiv. Se crea intenționat confuzie. Pompierii de la prevenire și control umblau în oraș în civil. La unele sectoare aveau și hîrtii cu ștampila Primăriei.  Așa încît, cei de unde descălecau inspectorii nici nu știau prea bine cu cine au de-a face: primărie sau pompieri”, povestește aceeași sursă de la ISU.

Conducerea ISU din 2015, Duță – Aldoiu – Șchiopu, a încercat să oprească acest mod de lucru în care inspectorii de pompieri, cadre militare plătite de Ministerul de Interne, stăteau prin primării și ”deveneau complicii tuturor șmecheriilor de acolo, plus că cereau sponsorizări pentru pompieri, dar și personal pentru ei”.

Însă n-au reușit să-i recheme în unitate decît cu cîteva luni înainte de ”Colectiv”.

Între timp, răul fusese produs.

”Colectiv” funcționa, toată lumea știa de el, numai că, imediat după catastrofă, autoritățile au spus că habar n-aveau de club.

Citeste continuarea pe tolo.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPresedintele Klaus Iohannis DAT IN JUDECATA, alaturi de premierul Dacian Ciolos! Vezi ce au facut!
Articolul următorSfantul Arsenie Boca! BOR a inceput demersurile pentru CANONIZAREA parintelui Arsenie Boca!