Monden

Bonnie Tyler va vota pentru Cezar Ouatu la Eurovision 2013

Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat ca, pentru ca nu poate vota pentru ea in celebra competitie, va vota pentru Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, informeaza televiziunea publica.

Echipa Eurovision Romania a avut, sambata, cea de-a doua repetitie pentru semifinala din 16 mai.

„Repetitia a iesit foarte bine, dar astept cu nerabdare momentul cand voi canta in fata celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins ca atunci va fi si mai bine, pentru ca intotdeauna, atunci cand vad publicul impresionat de piesele pe care le interpretez, simt ca traiesc pentru cei care ma asculta. Nu o data mi s-a intamplat sa plang in timp ce cantam”, a marturisit Cezar la conferinta de presa.

De vocea lui Cezar a fost uimita si Bonnie Tyler, celebra interpreta galeza care anul acesta este reprezentanta Marii Britanii la Eurovision. Echipa TVR i-a luat sambata un interviu vedetei, aceasta declarand ca, intrucat nu isi poate acorda siesi propriul vot, i-l va da lui Cezar.

Cezar va concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa „It’s My Life” va intra in competitie pe pozitia 17.

Loading...

 

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri

Spre TOP