facebook
ACTUALITATE

Boomerangul care nauceste politicienii! Soros ii ingroapa pe PSD si PRU!

Isi acuza adversarii politici ca sunt finantati de Soros, insa chiar ei au avut intalniri secrete cu miliardarul american sau au beneficiat de pe urma programelor sale. 

Loading...

Foarte agresiv in a acuza pe altii de relatii cu George Soros, Victor Ponta a avut el insusi o intalnire cu miliardarul, pe care a incercat sa o tina secreta. In 2014, pe cand era premier, Ponta a avut o intalnire privata cu George Soros cu care ar fi discutat despre exploatarea zacamantului aurifer de la Rosia Montana. Ponta a incercat atunci sa permita demararea proiectului minier, insa a fost oprit de protestele de strada. El a confirmat atunci, pentru hotnews.ro, ca s-a vazut cu Soros, insa a pretins ca a discutat cu acesta despre problemele romilor.

Soros s-a intalnit atunci, la Bucuresti, si cu alti lideri PSD, precum Gabriel Petrea si Ciprian Necula, care candideaza acum pentru Parlament.

Un alt membru important al PSD care s-a intalnit cu Soros este Corina Cretu.In urma cu un an, ea a avut o intalnire cu omul de afaceri, pe care l-a laudat calduros.

„Astazi am avut placerea sa ma intalnesc la sediul Comisiei Europene cu domnul George Soros, fondatorul si presedintele Fundatiei pentru o societate deschisa. In cadrul intalnirii, am reiterat rolul politicii de coeziune in ceea ce priveste sprijinirea integrarii romilor prin asigurarea accesului la educatie, la locuinte, precum si la servicii sociale si de sanatate. In perioada 2014-2020, mai multe programe ce vizeaza incluziunea romilor vor fi sprijinite din Fondurile Europene Structurale si de Investitii. Parteneriatul cu organizatiile neguvernamentale care apara drepturile romilor este esential pentru implementarea cu succes a programelor finantate prin FESI. Apreciez initiativele ce vin sa sprijine integrarea romilor care au fost lansate in Europa cu aportul Fundatiei pentru o societate deschisa”, spunea atunci Corina Cretu.

cretu2

Un alt caz, foarte amuzant, este cel al lui Mirel Palada. Beneficiar al unor burse generoase din partea fundatiilor lui George Soros, Palada este purtator de cuvant al unui partid care are ca principala misiune „lupta cu sorosistii”.

palada3palada2palada

Share Page

Close