Acasă Lux ”Bravo, frate!”. Ieri ne mandream cu el ca reprezinta Romania, azi merge...

”Bravo, frate!”. Ieri ne mandream cu el ca reprezinta Romania, azi merge acasa la interlopi si proxeneti!

604

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, aflat în arest la domiciliu, a primit vizita luptătorului Benny Adegbouyi de sărbători. Cei doi au postat și o fotografie împreună.

”Felicitări frate! Sunt mândru de tine campionule. Mulțumesc că ai venit”, a fost mesajul lui Alex Bodi la fotografia cu cei doi postată pe Instagram.

Cei doi se cunosc de mult timp, iar Benny a ținut să îi facă o scurtă vizită lui Alex Bodi care se află în arest la domiciliu.  

Bodi l-a felicitat pe luptător pentru victoria sa pe care a avut-o în Gala Glory 76 de la Rotterdam, unde a reușit să-l învingă prin KO tehnic pe celebrul Badr Hari.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a avut parte de mai multe vizite în luxosul său domiciliu în care este arestat, conform deciziei judecătorilor într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism alături de nașul său de cununie, interlopul Adrian Tâmplaru. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentScumpirea curentului electric: Guvernul intervine peste PSD-istul de la ANRE care a aruncat tara in aer!
Articolul următorIon Tiriac, terfelit in SUA: „Un clovn, nimeni nu da doi bani pe ce spune”