Acasă Monden Bruce Willis vrea sa dea compania Apple in judecata

Bruce Willis vrea sa dea compania Apple in judecata

43

Starul american vrea sa apeleze la justitie pentru a obtine dreptul de a le lasa mostenire fiicelor sale colectia sa de piese muzicale, cumparata de-a lungul timpului de pe iTunes, magazinul online detinut de compania Apple.   Bruce Willis a declarat ca-si doreste ca cele trei fiice ale sale cu actrita Demi Moore sa poata mosteni aceste inregistrari, insa conditiilor de utilizare impuse de Apple nu permit transferarea acestora catre alte persoane.

Astfel, dupa decesul unui utilizator, fisierele descarcate de pe iTunes se vor pierde deoarece utilizatorul cumpara de fapt doar dreptul de a le asculta. Actorul american vrea sa oblige compania Apple, cu ajutorul unei decizii judecatoresti, sa ii recunoasca dreptul de proprietate asupra fisierelor cumparate de pe iTunes, oferindu-i astfel ocazia de a le lasa mostenire fiicelor sale, potrivit tabloidul britanic The Sun.

Bruce Willis nu este prima persoana care atrage atentia asupra faptului ca utilizatorii nu au posibilitatea de a transfera altor persoane continuturile cumparate de pe iTunes, insa pana acum nu a fost demarata nicio procedura juridica in acest sens. Daca justitia americana ii va da castig de cauza, atunci milioane de utilizatori ai site-ului iTunes vor putea profita de pe urma acelui verdict.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos