Acasă Social Bulgar arestat in Bucuresti in timp ce FURA BANI DIN BANCOMATE!

Bulgar arestat in Bucuresti in timp ce FURA BANI DIN BANCOMATE!

Un cetatean bulgar a fost prins copiind date de pe carduri bancare cu ajutorul unor dispozitive pe care le instala pe bancomate, in Bucuresti si Brasov, fiind retinut de procurorii DIICOT.

bancomatProcurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti l-au surprins in flagrant, sâmbata, pe cetateanul bulgar R.K., in vârsta de 40 de ani, in timp ce monta/demonta mai multe dispozitive electronice destinate copierii datelor cardurilor bancare (tip skimming), la un ATM apartinând unei banci din zona Garii de Nord.

In urma perchezitiei corporale efectuate asupra acestuia, au fost identificate mai multe dispozitive electronice, destinate copierii datelor cardurilor bancare.

Barbatul este suspectat ca, in perioada martie-aprilie 2015, a instalat dispozitive electronice destinate copierii datelor cardurilor bancare la sase bancomate apartinând mai multor banci situate in Bucuresti si Brasov, iar ulterior a demontat si ridicat instrumentele respective impreuna cu datele continute de acestea.

Cu ocazia cercetarilor efectuate in cauza, au fost gasite si ridicate dispozitive electronice de copire a datelor cardurilor bancare si a codului de securitate PIN, instrumente folosite pentru montarea si demontarea dispozitivelor de pe bancomat, un laptop, telefoane mobile, mai multe carduri bancare, printre care si cele utilizate pentru testarea dispozitivelor, precum si un card bancar falsificat.

Cetateanul bulgar a fost retinut, urmând sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Sursa: Mediafax

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDoi batrani din Suceava AU FOST FURATI de 4.200 de lei si NU STIU CUM!
Articolul următorIon Cristoiu face o destainuire SOCANTA: Am luat bani DIN CORUPTIE!