Acasă Auto Vestea buna asteptata de TOTI soferii! Reincep lucrarile la AUTOSTRADA TRANSILVANIA!

Vestea buna asteptata de TOTI soferii! Reincep lucrarile la AUTOSTRADA TRANSILVANIA!

O asociere de cinci firme a fost desemnata castigatoare in licitatia pentru finalizarea tronsonului de autostrada de 64 de km dintre Bors si Suplacu de Barcau, la peste opt luni de cand Compania Nationala de Autostrazi (CNADNR) a deschis ofertele.

autostradaOferta declarata castigatoare dupa atata timp valoreaza 701 milioane de lei (cca. 157 milioane euro). Tronsonul A3 dintre Bors si Suplacu de Barcau a fost construit deja in proportie de 50% de catre Bechtel, pana cand in mai 2013 a fost reziliat contractul. Americanii mai cereau inca 250 de milioane de euro pentru a finaliza tronsonul.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a desemnat pe 31 martie castigatorul licitatiei pentru contractul de proiectare si executie pentru Sectiunea 3C – Suplacu de Barcau – Bors (km 4+200 – km 64+450) al autostrazii Autostrazii care leaga Brasov de Oradea (via Targu-Mures – Cluj).

Castigator al licitatiei este Asocierea Corsan SA – Corviam Construccion SA & SC Consinit SRL & SC Road Consulting & Design Slution SRL & SC Via Design SRL.

Valoarea ofertei castigatoare este de 701 milioane lei fara TVA, iar castigatorul a fost desemnat pe 31 martie, potrivit unui comunicat al CNADNR. Finantarea este in totalitate de la bugetul de stat.

Durata estimata a Contractului de proiectare si executie lucrari este de 24 luni, la care se adauga 30 luni perioada de garantie.

Pana la semnarea contractului, insa, mai trebuie sa treaca si perioada contestatiilor. Daca rezultatul anuntat de catre CNADNR va fi contestat, semnarea contractului se poate amana cu mai multe luni.

Sursa: Hotnews.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Oras ANTIC, infiintat SUB PAMANT, DESCOPERIT IN Turcia. Are peste 5000 de ani!
Articolul următorESTE OFICIAL! Radu Mazare NU mai este PRIMARUL Constantei!