Acasă ACTUALITATE Ca in Al Doilea Razboi Mondial: Soldatii armatei ruse ajunsi in Ucraina...

Ca in Al Doilea Razboi Mondial: Soldatii armatei ruse ajunsi in Ucraina cauta fete tinere

1181

Soldaţii ruşi aflaţi în căutarea unei partenere au încercat să intre în vorbă cu femeile din Ucraina pe reţeaua socială Tinder, dedicată întâlnirilor romantice. În plus, o ucraineancă a povestit că i-au apărut pe Tinder profilurile unor militari ruşi „aflaţi în zonă”, informează New York Post.

„Practic, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările de locaţie în Harkov, după ce o prietenă mi-a spus că sunt militari ruşi peste tot pe Tinder”, a declarat o ucraineancă în vârstă de 33 de ani.

„Mi se pare amuzant şi, în acelaşi timp, înfricoşător”, a spus femeia. „Nu mi s-a părut nicunul dintre ei atractiv şi oricum nu am de gând să mă culc cu inamicul. Am dat swipe left şi le-am respins cererile”.

Femeia a spus că a schimbat mesaje cu un soldat rus pe nume Andrei, în vârstă de 31 de ani, care apărea într-o poză îmbrăcat în ţinută completă de luptă şi ţinând în mâini un Kalaşnikov.

Alte profile de pe Tinder prezentau un soldat rus care afişează ostentativ ceasul militar sau un militar care îşi arăta într-un selfie pistolul, sau se poza în timp ce se juca cu un pui de pisică.

Trupele ruseşti au invadat Ucraina joi dimineaţa după ce Vladimir Putin a anunţat o operațiune militară specială în această ţară.

Imediat după anunțul lui Putin, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa. Invazia militară a Rusiei este una complexă și este în plină desfășurare. Trupele Federației Ruse atacă din nord, sud și est și se îndreaptă inclusiv spre capitala Kiev.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos