Acasă ACTUALITATE ”Ca om, Ponta este o bulă de neant. Va ține cu ghearele...

”Ca om, Ponta este o bulă de neant. Va ține cu ghearele și cu dinții de functie”

22

Cristian Tudor Popescu a maturat pe jos cu premierul Victor Ponta dupa ce acesta a fost pus sub acuzare de DNA in cazul Sova.

„Faptul că un prim-ministru în funcție este sub astfel de acuzații, dovedeşte separația puterilor în stat. Cât de adevărate sunt acuzațiile se va proba, vor fi confirmate de justiție. E ciudat acest copil născut cu barbă și cu cu țigara în gură în 24 de ore. Eu nu am auzit nicio referire la domnul Ponta de la Şova. Din partea DNA nu am auzit nimic citat despre Ponta şi după o lungă tăcere să vină o astfel de rafală de acuzaţii, mi se pare un lucru straniu. Nu știu cum functiuoneaza DNA, dar arată ciudat. Faptul că domnul Iohannis i-a cerut demisia, are o conotație morală pentru că nu are instrumente prin care să îl demită pe domnul Ponta.

Refuzul lui Ponta de a demisiona este logic și așteptat. Dacă Ponta a putut să îngroașe obrazul în cazul plagiatului, o să poate și acum. Nu îl văd având un moment de demnitate, mândrie să își dea demisia, mai ales că a spus că în cazul în care un demnitar din PSD este urmărit își va da demisia, din funcţia din Guvern si partid. În plus, mai are un precedent și anume Dragnea care și-a dat demisia, și asta îl obligă pe Ponta să procedeze la fel, dar nimic din astea nu va conta. Miza este foarte mare: PSD, dacă i-ar ridica imunitatea din Parlament, partidul este invalidat din punct de vedere moral în fața cetățenilor, iar Ponta este terminat fără funcția de premier. Ca om, este o bulă de neant. Va ține cu ghearele și cu dinții.”, a explicat Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos