Acasă Dezvoltare personala Ca un infractor comun: IPS Teodosie a primit trei amenzi de la...

Ca un infractor comun: IPS Teodosie a primit trei amenzi de la Politie intr-o singura zi si nu recunoaste niciuna!

Arhiepiscopia Tomisului a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, ca amenzile care i-au fost date arhiepiscopului Teodosie sunt ilegale, ele fiind aplicate inaintea aducerii la cunostinta a deciziei de carantinare.

„Din surse oficiale, va informam ca decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de catre DSP Bucuresti a sosit in mail-ul personal al IPS in jurul orei 13,00. Aceasta i-a fost adusa la cunostinta in jurul orei 15,00, in cadrul unui eveniment la care IPS participa. In masura in care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, caci pana acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, consideram ca acestea sunt ilegale, fiind date inaintea aducerii la cunostinta a deciziei de carantinare”, se arata in comunicatul transmis de purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu.

Potrivit acestuia, sanctiunile contraventionale vor fi contestate.

„Ca atare, vor fi contestate. E absurd sa fii amendat fara sa fii vinovat”, se mai spune in comunicat.

Luni, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost amendat de trei ori de politisti, cu cate 1.000 de lei, la intervale diferite de timp, pentru ca, potrivit IPJ Constanta, „pe numele sau este instituita masura carantinarii la domiciliu pentru perioada in curs”, dupa ce a oficiat o slujba religioasa in Catedrala arhiepiscopala, a participat la un eveniment in aer liber cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Romane si, ulterior, cu aceeasi ocazie, a fost prezent la o conferinta desfasurata la Centrul Eparhial Tomis.

Pe 21 decembrie, IPS Teodosie a declarat intr-o conferinta de presa ca nu a inteles de ce s-a prelungit starea de alerta, pentru ca nu se justifica aceasta decizie. El a spus ca nu slujeste purtand masca si ca nu se vaccineaza nici in 2022, pentru ca, asa cum a mai sustinut, are alergie.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentArmata Rusa a facut autostrada prin Siberia, in drumul spre Ucraina. Miscari de trupe mai mari ca-n Al Doilea Razboi Mondial!
Articolul următorO tanara din Sibiu s-a filmat in timp ce intepa cu acul prezervative in supermarket si le punea la loc pe raft