10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăMondenCabral vrea sa se angajeze sofer pe ambulanta

Cabral vrea sa se angajeze sofer pe ambulanta

in:

Stiri pe acelasi subiect

cabral-ibacka-393353lCabral Ibacka este cunoscut pentru actiunile sale caritabile. Vedeta TV intentioneaza sa se angajeze sofer pe o ambulanta, iar acum s-a apucat de scoala de soferi pentru a obtine permis de conducere categoria „C”.

„Am primit de la alt prieten de-al parintilor mei, Faouzi, prima si ultima masinuta de fier pe care am avut-o, o ambulanta din aia americana. Si de-atunci am inceput sa visez sa ma fac sofer de ambulanta. Vremea a trecut, am crescut, dar dorinta de a ajuta a ramas la fel de puternica. (…)

Asa ca… m-am apucat de scoala de soferi din nou, vreau sa-mi iau categoria C. Am deja A si B (inca din Paleolitic), dar ca sa conduci ambulanta iti trebuie ‘C’-ul, trebuie sa fii profesionist”, a scris Cabral pe blog.

El se astepta ca oamenii sa aiba de comentat cu referire la salariu, asa ca a tinut sa precizeze inca de la inceput ca acesti bani vor fi donati catre organizatia „Zambet si suflet”.

„Stiu, te gandesti ca salariile sunt mici… asa ma gandesc si eu. Asa ca o sa fac voluntariat, ma tin in continuare de serviciul meu si salariul pe care o sa-l iau ca ambulantier o sa-l donez la Zambet si Suflet”, a continuat el.

Ultimele stiri