Acasă ACTUALITATE Candidat PSD la Parlamentare: Daca va castiga anunta desființarea DNA, arestarea lui...

Candidat PSD la Parlamentare: Daca va castiga anunta desființarea DNA, arestarea lui Nicușor Dan și fără mască!

2667

Familia Pandele-Firea l-a impus pe fostul luptător de K1 Daniel Ghiță pe primul loc pe listele PSD din Ilfov, la Camera Deputaților. Încă din campania de la locale, el și-a arătat atașamentul față de Firea, cerând arestarea lui Nicușor Dan.

În septembrie 2020, Daniel Ghiță a cerut desființarea DNA și arestarea lui Nicușor Dan.

“O țara întreaga asistăm cu Nicușor Dan face trafic de influență! Toți aveau înregistrările, toată presa, dar nimeni nu le-a publicat! De ce?

Adică, auziți vocea, confirmă ca este el. Se vede clar ca este trafic de infleunță, și nimeni nu face nimic! DNA dormi? Nu mai te autosesizezi, DNA ? Nu mai ieșiți in stradă? Dacă o făcea eu sau tu, acum eram arestați și băgați la pușcărie! Alegem cine face pușcărie ? Doar tințele politice sunt arestați?

DNA trebuie desfintat și făcut o NOUA structură, pentru ca este dovedit ca au făcut abuzuri și stau pe dosare 10 ani pana fapta se prescrie. Dosarul 150/P/2010 este de 10 ani, prejudiciu ca. 400 milioane Euro. Au părădit pe cine doreau, nu așa cum prevede legea.

Desfintat și o noua structura, cu apolitica, care sa combată corupția, nu ce este DNA, azi.

Când eu postam împotriva nedreptăților in era Kovesi, eram atenționat sa tac! Poate îți fabrica și tie dosar! Nu tac și nu am tăcut, când exista nedreptate! Nu ai cum sa taci, când vezi in jurul tău oameni executați politic, și acum vezi pe Nicușor Dan , ca face trafic de influența și apare public. Lui i se pare ceva normal! Era mirat, cum asta e trafic de influență? (…) Arestat, dosar penal pentru trafic de influenta! Nihil Sine Deo“, a scris Ghiță, pe Facebook. Ghiță a mai anunțat că vrea scoaterea STS din procesul de supraveghere a alegerilor și a decretat că mască scade imunitate. „Suedezii nu au avut carantina, amenzi, nu poarta masca și nu sunt victimele unor găști DSP și un GuWerner incompetent! Dacă scade imunitatea, rata mortalității este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea! (…)  Acum, restricții și ne este interzis sa mergem la Bisericii, ca altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare!“, a explicat el, tot pe Facebook.  Antena 3 a anunțat că Florentin Pandele l-a convins să candideze: “Un luptător și pentru proiectele care vizează protejarea mediului, Daniel Ghiță s-a alăturat echipei PSD Ilfov după ce, la propunerea primarului Florentin Pandele, Consiliul Local Voluntari a adoptat în acest an un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor legale pentru declararea tuturor pădurilor situate pe raza teritorial-administrativă a orașului arii naturale protejate. Daniel Ghiță a apreciat în mod deosebit această inițiativă pentru mediu și nu a ezitat atunci cand primarului orașului Voluntari i-a propus să candideze pe primul loc la Camera Deputaților din partea PSD Ilfov“. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos