Acasă ACTUALITATE Candidatul PSD la primaria Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, SI-A MINTIT IN...

Candidatul PSD la primaria Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, SI-A MINTIT IN FATA proprii alegatori!

Dupa ce le-a promis că incepe reabilitarea blocurilor în care locuiesc in data de 2 iunie, membrii a zeci de asociații de proprietari din Sectorul 2 sunt revoltati ca au fost mintiti in fata de primarul interimar Mihai Toader. Nicio zi întârziere promitea candidatul PSD-UNPR în întâlnirile avute la Primăria Sectorului 2 cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, anunta Cronica Romana.

Și asta în contextul în care reabilitarea termică reprezintă un eșec uriaș al administrației Onțanu-Toader. Lucrări stopate sau făcute de mântuială, dispreț cronic la adresa locuitorilor din sector, minciuni, amânări nesfârșite privind programul de reabilitare termică.

Dar cum subiectul poate aduce voturi, Mugur Mihai Toader nu a ezitat să răstoarne paharul promisiunilor electorale în capul șefilor asociațiilor de proprietari. Îi vroia pe aceștia aliați, parteneri, în acest final de campanie electorală. Le-a spus acestora, unora chiar în particular, că ușile Primăriei vor fi deschise larg pentru cei care îi susțin candidatura!

”Reabilitarea termică a blocului în care locuiesc de pe strada Ripiceni era prevăzută abia în 2019. Asta ne spuseseră în urmă cu câteva luni reprezentanții Primăriei Sectorului 2. Era exclusă orice fel de reabilitare în următorii doi-trei ani! Explicația era că ne-am înscris prea târziu în acest program!

Și a venit ziua de 2 iunie. Mii de locatari din blocul în care locuiesc dar și cele din apropiere au așteptat ziua cea mare. Ziua în care începea reabilitarea termică mult așteptată. Previzibil, nu s-a întâmplat, însă, nimic. Directorul de șantier al firmei care spusese foarte clar că pe 2 iunie încep lucrările a avut telefonul închis toată ziua. Se spusese, inițial, că va fi adusă o gheretă pe 1 iunie, apoi pe 2 iunie vor fi montate primele schele…Minciuni sfruntate!”, mai scrie sursa citata.

Și pe străzile din apropiere, Nada Florilor, Berindei, Teiul Doamnei, șefii de asociație ridicau din umeri când unii proprietari, pe bună dreptate, îi întrebau despre reabilitarea promisă!

Concluzia este simplă: Mugur Mihai Toader, asemeni șefului său de până mai ieri, primarul penal Onțanu, a mințit. Să fiu blând voi spune că a mințit din rațiuni electorale. A încercat marea cu degetul, i-a subestimat pe alegători și nu a realizat nicio secundă că toate promisiunile sale se vor întoarce ca un bumerang împotriva sa.

Toate sondajele de opinie, atât cele făcute de staff-ul său de campanie, cât și cele ale celor mai importanți contracandidați, arată că Mugur Toader va pierde bătălia electorală. Liberalul Dan Cristian Popescu are un avans de 8-10 procente în fața sa.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFamilia Bodnariu a INVINS statul norvegian! Toti cei 5 copii sa INTORC ACASA!
Articolul următorBarbara Deppert Lippitz, arheolog de talie mondiala: Romania este singura tara din Europa care are istoria scrisa in propriul ei aur!