Acasă ACTUALITATE Cantareata Cher isi traieste ultimele clipe de viata! Imparte tot ce are...

Cantareata Cher isi traieste ultimele clipe de viata! Imparte tot ce are prietenilor si cunoscutilor!

70

Era candva considerata cea mai frumoasa femeie din lume si un simbol al muzicii pe plan mondial, iar acum asteapta sa moarat din clipa in clipa, scrie libertatea.ro.

Legenda muzicii si chiar a culturii pop se luptă de câteva luni cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui , având nevoie de transplant și are probleme mari și cu inima. Ea a mărturisit că boala a făcut-o să fie depresivă și i-a transformat toți mușchii în jeleu. Cântăreața, în vârstă de 69 de ani, s-a izolat de toată lumea și își petrece zilele stând în pat cu laptopul în brațe. Ea mai iese din casă doar să meargă al mormântul fostului ei soț.


Citeste si:

Ultima dorinta a romanului condamnat la moarte in Malaezia: O cruce de lemn…

Cum a profetit parintele Arsenia Boca MOARTEA lui Ceausescu si a desenat-o apoi intr-o fesca!


„Cher consideră că sfârșitul îi e aproape. Și-a speriat toți apropiații”, a declarat un prieten al acesteia. Cântăreața a început să facă vizite secrete la mormântul lui Sonny și să își doneze din bunurile sale, iar de cele mai multe ori stă și se gândește la cum era viața ei cu Sonny, devenind obsedată de acesta. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1964 și 1975 și el a murit într-un accident cumplt la ski în Nevada, fiind înmormântat în Palm Springs, California, unde a fost primar.

„Se duce la mormântul lui cu flori și vine apoi plânsă toată, spunând printre lacrimi: „Sunt pregătită să fiu cu Sonny iar”, a mai declarat o sursă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos