Tatal romanului condamnat la moarte in Malaezia a anuntat ca a vorbit cu fiul lui la telefon si acesta i-a cerut un ultim lucru.

Dumitru Gologan, tatăl tânărului condamnat la moarte în Malaezia, a vorbit pentru CANCAN.ro despre ultima conversaţie avută cu fiul său. Sâmbătă, Ionuţ i-a cerut părintelui sau să-i aducă un pachet special la închisoare.

Dumitru Gologan a ajuns la capătul puterilor. Tatăl lui Ionuţ, tânărul condamnat la moarte în Malaezia, este disperat şi nici acum nu ştie dacă mai poate merge în vizită la fiul său, asta din cauza că închisoarea nu i-a dat nici un răspuns la cererea înaintată.


Citeste si:

Evidenta Populatiei cheama de URGENTA romanii din strainatate in tara!

A ucis o romanca intr-un mall din Emiratele Arabe! Astazi a fost DECAPITATA de autoritati!


„Am vorbit cu fiul meu sâmbătă, m-a sunat el. Este bine deocamdată, dar cât de bine e… el ştie! E cu psihicul la pământ, aşa cum sunt şi eu! Aşteaptă să mă vadă, dar dacă cei de la minister nu mi-au programat nicio vizită, ce fac? Mă duc să cheltui banii degeaba! A plâns, i-am spus şi lui că trebuie să ajung la el, dar… asta e legea. M-a rugat să-i aduc o cruce de lemn, o icoană de lemn şi mătănii tot din lemn”, a dezvăluit Dumitru Gologan.