Acasă Bucuresti Capitala va avea prima statie de alimentare pentru automobilele electrice!

Capitala va avea prima statie de alimentare pentru automobilele electrice!

1statieConsiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, in sedinta de sambata, proiectul de hotarare vizand realizarea primei statii de alimentare pentru automobile electrice in Capitala.

Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotarare, municipalitatea doreste amenajarea a 24 de locuri de parcare pentru implementarea a sase module de statii de alimentare a automobilelor electrice in cadrul unui proiect pilot de incurajare a dezvoltarii automobilului electric.

„Avand in vedere ca printre marii producatori auto prezenti in Romania sunt si pionierii automobilului electric, se evidentiaza, astfel, oportunitatea incurajarii dezvoltarii si sustinerii automobilelor electrice”, se arata in document.

Proiectul – pilot va fi pus in aplicare in baza unui protocol de lucru, incheiat intre detinatorul de statii de alimentare, pe de o parte, si Administratia Strazilor si Directia Generala de Infrastructura si Servicii Publice, pe de alta parte, se mai arata in proiect.

Propunerea de amplasare a statiei pilot de alimentare a automobilelor electrice este pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPeste 1.500 de politisti de la Rutiera vor fi mobilizati de Florii!
Articolul următorREGIONALIZAREA: Harta bunastarii si a dezastrelor in Romania!