Acasă Social Peste 1.500 de politisti de la Rutiera vor fi mobilizati de Florii!

Peste 1.500 de politisti de la Rutiera vor fi mobilizati de Florii!

42

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPeste 1.500 de politisti de la Rutiera vor fi prezenti de Florii pe principalele drumuri nationale, in punctele cu risc ridicat de accidente, informeaza Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Conform sursei citate, peste 1.500 de politisti ai Directiei Rutiere vor actiona cu aproape 700 de masini si 295 de aparate radar, pe principalele drumuri nationale, in punctele cu risc ridicat de accidente.

In acelasi timp, pentru mentinerea ordinii publice in duminica Floriilor, Politia Romana a mobilizat aproximativ 10.300 de politisti, iar Jandarmeria Romana – 7.700 de militari.

Pentru prevenirea incendiilor sau stingerea acestora, in special la lacasurile de cult, vor fi pregatiti sa intervina aproximativ 6.900 pompieri si lucratori din structurile pentru situatii de urgenta, inclusiv medici ai SMURD.

In total, la nivel national, „peste 28.300 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera si pompieri vor fi implicati in misiuni ce vizeaza mentinerea si asigurarea ordinii publice, fluidizarea traficului rutier si a traficului in punctele de frontiera, precum si prevenirea incendiilor”, se arata intr-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos