Carambol cu 40 de autovehicule pe Autostrada Sibiu – Orastie! Patru persoane au fost ranite

68

Carambol pe autostrada Sibiu-Orastie, pe sensul Sebes – Cunta, in care au fost implicate aproximativ 40 de autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Patru persoane au fost transportate la spital dupa ce au fost ranite in urma tamponarilor produse duminica dimineata in Alba, pe A1, una dintre acestea, descarcerata, fiind in stare grava, iar celelalte avand fracturi, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

In tamponarile produse pe autostrada Sibiu – Orastie, pe sensul SebesCunta, au fost implicate aproximativ 40 de autovehicule, potrivit sursei citate.

Accidentele s-au produs, potrivit politistilor, din cauza faptului ca soferii nu au adaptat viteza la carosabilul alunecos si nu au pastrat o distanta corespunzatoare in mers, intre autovehicule. Infotrafic a mai precizat ca pe carosabil s-a format polei.

Traficul rutier este intrerupt pe A1, pe sensul Sebes – Cunta, iar Politia Rutiera a deviat circulatia prin municipiul Sebes, pe DN1 si DN7 (pe vechea ruta).

Infotrafic mai precizeaza ca pe partea carosabila s-a format polei. De asemenea, in zona este si ceata, pentru judetul Alba fiind valabila in cursul diminetii, pana la ora 10.15, o atentionare nowcasting emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, referitoare la ceata si depunere de chiciura.

Tamponarile in care au fost implicate aproximativ 40 de masini s-au produs pe un tronson al Autostrazii Sibiu-Orastie care a fost inaugurat joi de premierul Victor Ponta si ministrul delegat Dan Sova.

Pe de alta parte, Infotrafic avertizeaza ca vizibilitatea scade sub 100 de metri si chiar sub 50 de metri, din cauza cetii, in judetele Vaslui, Constanta, Braila, Mures (pe DN15 Iernut – Ogra), Giurgiu (pe DN5 si DN6), Sibiu (pe A1 Sibiu – Saliste si DN1 in zona Avrig) si pe unele tronsoane ale autostrazii A2 Bucuresti – Constanta.

Sursa: mediafax.ro