Cum va fi vremea in Ajunul Craciunului in Bucuresti si la munte!

Luni vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului, iar cerul variabil. In zonele joase de relief, va fi nebulozitate joasa local persistenta si, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata, care trecator poate fi insotita de burnita sau fulguiala.

In cursul zilei, in nord-vestul tarii, izolat, vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie si vor fi conditii de polei in primele ore ale intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2…0 grade in zonele cu nori sau ceata persistenta si 11…12 grade in Subcarpatii Sudici, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade, usor mai coborate in depresiuni, spre -10 grade.

LA BUCURESTI

Cerul va avea innorari si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -4…-2 grade.

MARTI

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, la deal si la munte, unde cerul va fi variabil, cu innorari temporare, noaptea. In zonele joase de relief vor fi nori josi si local ceata, mai ales la inceputul zilei si noaptea, iar izolat se vor semnala burnite, ploi slabe si posibil fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -12…-10 grade in depresiuni si 4…5 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

1vrasa

Sursa: mediafax.ro