Acasă ACTUALITATE Carmen L-A CONVINS! Klaus Iohannis merge la CROITOR pentru a fi LA...

Carmen L-A CONVINS! Klaus Iohannis merge la CROITOR pentru a fi LA MODA!

La nici o luna dupa ce Carmen Iohannis l-a convins pe Alexandru Ciucu sa devina croitorul oficial al primei doamne, si presedintele Romaniei a ajuns pe mana lui Alexandru Ciucu. Recent Klaus Iohannis a fost sa-si faca o serie noua de costume.

Recent, Ciucu a fost solicitat să se ocupe și de costumele lui Klaus Iohannis. „Preşedintele unei ţări este cel mai expus om din punctul de vedere al imaginii, atât în media cât şi în cercurile politice de la cel mai înalt nivel.

Din păcate pentru mine, din punct de vedere stilistic, zona politică nu oferă o plajă prea largă pentru creaţie. Mă concentrez cel mai mult pe tehnica de croire, pentru ca ţinutele să îi vină perfect”, ne-a declarat Ciucu.

Pentru familia prezidenţială, designerul trebuie să respecte reguli de conduită vestimentară. „Mă refer în primul rând la ocaziile oficiale, dar nu nu numai. De la o situație la alta, rigorile vestimentare pot diferi foarte mult, în funcție de diverse criterii legate de natura evenimentului, de anotimp sau climă, dacă e de zi sau de seară, de religie, de tradiţii locale culturale etc”, a povestit designerul.

La costumele ce vor fi purtate de Klaus Iohannis se lucrează între 80 și 100 de ore. Îmbrăcămintea este croită integral manual, iar materialele provin de la țesătorii vestite. La final, fiecare costum este personalizat cu numele întreg al clientului. Costumul Ciucu ajunge astfel să fie cel mai scump făcut în România.

Sursa: evz.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFiecare dintre noi suntem mai datori la BANCI cu 600 de euro! Nimeni nu face NIMIC!
Articolul următor7 efecte MIRACULOASE ale cireselor asupra SANATATII tale!