Acasă ACTUALITATE Carnagiu in Ungaria, aproape de granița cu Romania! Cel putin patru morti...

Carnagiu in Ungaria, aproape de granița cu Romania! Cel putin patru morti intr-un accident cu un autocar, un TIR, un microbuz si doua masini!

24

Un foarte grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata în Ungaria, aproape de granita cu Romania. Potrivit primelor informații, ar fi implicat un autocar care transporta 25 de persoane. Reprezentanţii ISUJ Arad au anunţat că au plecat spre Ungaria două chipaje SMURD.

Pe lângă cele două echipaje SMURD de la Arad au mai fost trimise la faţa locului patru ambulanţe, anunță Adevărul. În autocar se aflau 25 de cetăţeni români. Accidentul s-ar fi produs din cauza ceţii dense. Potrivit unor surse, patru persoane au decedat în urma accidentului.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs la intrare în România, iar în el au fost implicate mai multe maşini: un autocar cu numere de România, un microbuz cu numere de Bulgaria, două autoturisme şi un TIR.

Raed Arafat a băgat autoritățile române în alertă maximă în urma accidentului grav produs la intrarea în România. Conform România TV, patru persoane au murit în accidentul în care au fost implicate mai multe maşini: un autocar cu numere de România, un microbuz cu numere de Bulgaria, două autoturisme şi un TIR. Raed Arafat spune că spitalele românești din apropierea graniței de Vest cu Ungaria sunt pregătite să primească victime.

„Este posibil ca o parte din pacienți să fie aduși în România, depinde de starea lor. Spitalul din Timișoara ar face față răniților. Există posibilitatea să-i aducem și în București, avem mijloacele necesare.”, a spus Raed Arafat la Realitatea TV.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos