Acasă Stirea zilei Carrefour Romania a deschis un hipermarket online!

Carrefour Romania a deschis un hipermarket online!

1carrefourCarrefour Romania a deschis un hipermarket online, de unde clientii isi pot face cumparaturile, cu livrare la domiciliu, serviciul fiind disponibil pentru Bucuresti si zona limitrofa.

Potrivit datelor de pe carrefour-online.ro, comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare. Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comanda in parte si va insoti produsele livrate.

Comenzile pot fi realizate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 14:00-22:00 si sambata intre orele 10:00 si 15:00.

Zonele de livrare sunt Bucuresti si urmatoarele zone limitrofe: Buftea, Buciumeni, Otopeni, Balotesti, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Dudu, Rosu, Chitila, Rudeni, Ciorogarla, Clinceni, Olteni, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Cornetu, Dobroesti, Fundeni, Domnesti, Dragomiresti Deal si Vale, Glina, Catelu, Manolache, Jilava, Magurele, Alunisu, Varteju, Mogosoaia, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Stefanestii de Jos, Tunari, Dimieni, Voluntari, Pipera, Darvari si Buda.

Magazinul cuprinde peste 7.000 de produse.

Dintre retaileri, reteaua cash&carry Metro detine un magazin online de birotica, pape¬tarie, elec¬tronice, electrocasnice, IT, cu¬ratenie si protocol, care se adreseaza persoanelor juridice, iar Cora urmeaza sa lanseze coradrive.ro, prin care clientul face cumparaturile online si le ridica apoi din magazin.

In Romania, grupul Carrefour numara in prezent 112 magazine, dintre care 24 hipermarket-uri Carrefour, 68 supermarket-uri Market si 20 magazine de proximitate Express.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu este audiat la DNA!
Articolul următorRata somajului a scazut la 7% in 2012!