11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiCat de degradata e societatea romaneasca? Fiica Lasconi isi cearta mama celebra...

Cat de degradata e societatea romaneasca? Fiica Lasconi isi cearta mama celebra pentru ca a spus DA la referendumul pentru familie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Discutam zi de zi legat de lipsa de reper a tinerilor in raport cu valorile societatii din care fac parte. Nu e nevoie de multe dezbateri deoarece exemplele ne sunt la indemana. Iata cazul jurnalistei Elena Lasconi, ajunsa primar USR la Campulung Muscel si care este apostrofata de propria fiica deoarece a dezvaluit in cadrul unui interviu la Prima TV, ca a votat „DA” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constitutiei in sensul definirii familiei drept casatoria dintre un barbat si o femeie.

De fapt pozitia acesteia a fost cat se poate de echilibrata in raport cu drepturile fiecarei persoane de a se exprima liber, ba mai mult decat atat aceasta a si subliniat ca nu are nimic impotriva persoanelor de acelasi sex.

„Este treaba lor. Eu nu am nimic impotriva persoanelor de acelasi sex, dar nu vad de ce as milita pentru casatoria dintre persoanele de acelasi sex. Nu am nicio problema cu relatiile lor atat timp cat nu-i afecteaza pe cei din jur”, a transmis Lasconi.

„Sunt aici sa vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit stirile de astazi (sambata – n.red.), insa sunt in continuare in soc si absolut dezgustata sa aflu ca mama mea a votat «DA» la referendumului Coalitiei pentru Familie pentru a sustine asa-zisa familie traditionala intre un barbat si o femeie”, a afirmat Oana Lasconi, intr-un mesaj pe Instagram.

„Nu pot sa descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, insa si ca un membru al acelei comunitati. Sunt absolut dezgustata, dezamagita si socata. Nu-mi vine sa cred ca persoana pe care am sustinut-o in cariera ei politica s-a dovedit a fi o homofoba. Nu am cuvinte. Nu m-as fi asteptat la asa ceva niciodata, nu m-as fi asteptat ca ea sa fi militat vreodata pentru drepturi egale. Nu a parut vreodata pasionata de acest subiect, insa sunt socata sa aud ca a votat «DA» pentru modificarea Constitutiei intr-un mod jegos si discriminatoriu. Ma doare sufletul, inima si am palpitatii de cateva ore”, a completat fiica primarului din Campulung Muscel.

Declaratia a fost taxata in mediul online, dar si de deputatul REPER, Oana Cambera, care a precizat, ironic, ca „un partid ce se declara reformator si modern numeste pe primul loc pentru alegerile europarlamentare o persoana care a votat DA la acel referendum”.

„Nu neg calitatile pe care persoana in cauza le poate avea sau abilitati de administratie publica, dar acestea nu pot scuza propagarea unui discurs de discriminare impotriva unei categorii de oameni, pe baza de criterii sexuale. Pentru ca nerecunoasterea drepturilor acestor persoane este o discriminare si nu are nimic de a face cu alegerile si viata ta privata!”, a transmis Cambera referitor la afirmatia facuta de primarul USR.

Ultimele stiri