21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiDoi dintre criminalii de la Sibiu au fost prinsi in Scotia si...

Doi dintre criminalii de la Sibiu au fost prinsi in Scotia si Irlanda de Nord!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian Kreiner

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian...

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania! Anchetele bat pasul pe loc!

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania daca ne...

Doi dintre cei trei suspecti care l-au batut si ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost capturati de politisti in Marea Britanie. Tribunalul Sibiu a emis duminica mandate de arestare preventiva pe numele celor trei barbati. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae si Laurentiu Ghita.

„In urma cooperarii politienesti internationale, dintre autoritatile romane si cele din Ungaria, Franta, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, precum si Republica Irlanda, Politia Romana a localizat doi barbati, ambii in varsta de 35 de ani, banuiti in cauza, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, respectiv in Scotia si Irlanda de Nord”, anunta Politia Romana. Sursa citata a precizat ca cei doi au fost depistati de partenerii externi, pe baza informatiilor oferite de Politia Romana. „In cauza, politistii au informat Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea si depistarea celor doi, care a solicitat judecatorului de drepturi si libertati devansarea termenului stabilit initial, astfel ca, pe numele barbatilor au fost emise mandate de arestare preventiva si, respectiv, mandate internationale de arestare. Ulterior, autoritatile romane au transmis autoritatilor din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord mandatele internationale de arestare, in vederea punerii in executare a acestora”, a mai precizat sursa citata.

„In baza art. 226 si art. 223 alin.1 lit.a si alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 si 3 CPP, admite propunerea de arestare preventiva a inculpatilor Z.C.C., G.L. si M.M.C., formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, si in consecinta: Dispune arestarea preventiva a inculpatilor: Z.C.C., G.L. si M.M.C. pe o durata de 30 de zile, fiecare, incepand cu data punerii in executare a mandatului de arestare preventiva. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulata prin avocatul numit din oficiu, de luare a masurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronuntata in camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arata in decizia instantei, citata de Agerpres.

Ultimele stiri