Acasă Social Cat de frig va fi IARNA asta! Vezi PROGNOZA METEO pana in...

Cat de frig va fi IARNA asta! Vezi PROGNOZA METEO pana in luna martie!

40

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a prognozei meteo din Romania pana in luna martie 2014.

IANUARIE

Valorile termice se vor situa, in general, sub mediile multianuale, exceptand partea de sud-est a tarii, unde vor fi apropiate de aceste medii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica, exceptand regiunile vestice si centrale, unde sunt posibile valori excedentare.

FEBRUARIE

Temperatura aerului va avea valori medii apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil local deficitare in sud-vestul tarii.

MARTIE

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale in sudul, sud- estul si estul tarii, si posibil sub aceste medii in celelalte regiuni. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si local cele sud-vestice, unde se vor incadra in normele climatologice.

1regi

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentAjuta-i pe cei saraci, fa-i pe oameni fericiti, pe cat poti; este singurul lucru care dainuie, pentru ca, atunci cand soarta iti va fi potrivnica, salvarea ta va veni de aici: este mult mai pretios un prieten adevarat decat un tezaur care zace undeva ingropat – Menander
Articolul următorDecizia ISTORICA luata de IPHONE!