Acasă Bucuresti Cat de pregatit este Bucurestiul de coronavirus? Masuri speciale în Sectorul 2

Cat de pregatit este Bucurestiul de coronavirus? Masuri speciale în Sectorul 2

75

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, în calitatea sa de vicepreședinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 2 al Municipiului București a stabilit astăzi măsurile privind combaterea posibilei epidemii de COVID 19.

Viceprimarul a decis montarea dispenserelor cu gel dezinfectant în locurile cu trafic intens (mall-uri, piețe etc), afișarea măsurilor de prevenție în toate locurile cu vizibilitate și trafic. De asemnea, la nivelul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar s-a constituit o comisie pentru prevenirea coronavirusului, care a dispus distribuirea de afișe în unitățile de învățământ din sectorul 2 și care monitorizează toate unitățile de învățământ pentru verificarea stocurilor cu soluții pentru dezinfectare și sprijinirea în achiziționarea acestora.

„Situația nu trebuie să ne îngrijoreze, dar nici nu putem sta impasibili atât timp cât aici, în sectorul 2, avem peste 50.000 de copii înscriși în unitățile de învățământ. Prevenția este cea mai importantă, nu doar acum, ci în fiecare zi trebuie să fim conștienți de importanța prevenției în viețile noastre.

Am luat toate măsurile recomandate de Ministerul Sănătății, OMS și DSU, sunt convins că nu vor fi probleme majore în sectorul 2”, ne-a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos