Acasă ACTUALITATE Catarama s-a ales cu dosar penal! S-a dus sa se intalneasca cu...

Catarama s-a ales cu dosar penal! S-a dus sa se intalneasca cu Covid-UL

823

Omul de afaceri cu aspiratii politice, Viorel Catarama s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a dus in comuna Barbulesti, judetul Ialomita, pentru a se imbratisa cu localnici infectati.

„Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: In data de 08.05.2020, Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni a inregistrat un dosar penal avand ca obiect infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 C.p.
In fapt, in data de 08.05.2020, organul de cercetare penala din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomita s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca – in data de 07.05.2020 – o persoana de sex masculin (V.C.) s-a deplasat in comuna Barbulesti, judetul Ialomita si s-a imbratisat cu un barbat bolnav de COVID – 19”, anunta Parchetul.

Viorel Catarama, om de afaceri si fost candidat la Presedintie, a anuntat ca a fost in localitatea Babrbulesti din Ialomita si s-a imbratisat cu 70 de oameni pentru a se infecta cu coronavirus.

„Am fost in localitatea Barbulesti din judetul Ialomita, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am imbratisat cu mai multi cetateni de etnie roma, am socializat, dupa care m-am izolat acasa.

Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovati vor trebui sa raspunde mai devreme sau mai tarziu!”, a anuntat Catarama pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos